Fokus på frokost og gratis kropps-skanning

Hva du spiser til frokost har innvirkning på ditt energinivå og din appetitt gjennom hele dagen. På sikt kan det også påvirke din vekt. Jeg brukte før å løpe til bussen og ikke spise eller drikke noe før jeg tok en stor kopp kaffe på jobb, og det ble gjerne både en og to kopper til før jeg spiste lunsj. Jeg hadde ikke hva man sier er en ernæringsmessig god start på dagen. Nå starter jeg hver dag med en velbalansert Herbalife shake. Jeg foretrekker å starte med en shake med cappuccinosmak, nesten som å starte dagen med iskaffe, deilig. Jeg har hatt enormt store endringer i min hverdag etter at jeg gjorde denne frokostendringen, og dette er nok også derfor jeg nå i disse dager står på stand rundt om i nærmiljøet, med fokus på frokost og gratis kropps-skanning.

På standen snakker vi om frokostvaner, og nødvendigheten av en god start på dagen. Det er spennende å høre om hva folk faktisk spiser til frokost, eller om de i det hele tatt spiser frokost. De som ønsker det og har tid til det får også prøve vår Tannita skanner for en kropps-skanning.  Om en stund har jeg også planer om å skrive sammen et blogginnlegg på bakgrunn av hva folk som besøker standen vår sier om frokostvaner.

Én kommentar

eljos

02.aug.2011 kl.08:29

Ja, det blir spennende å høre hva andre spiser til frokost. Jeg spiser et hardkokt egg og en skive brød med godt smør, og en kopp kaffe. Jeg prøver å få Lindberg-brødet, det er minst karbohydrater i, men det hender det bare blir kneip.

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

44, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits