Ja det nytter!

 

Vi har lagt merke til at denne livsstilsendringen vår har gitt endringer i livskvaliteten vår. Og noe som også er morsomt er at fastlegen også har merket det og kommentert dette.Etter sist time hos legen fikk gubben et brev fra legen vår i forbindelse med svar på diverse blodprøver og legen skriver: "Prøvene vi tok sist var perfekte. Du har hatt en stor nedgang i forhold til kolesterol, men likevel beholdt samme mengde av det gode kolesterolet. Det er altså tydelige bevis for en livstilsendring her! Meget bra. Alle andre prøver er også helt normale."

En ganske så fantastisk god bekreftelse på det vi jo kjenner i kroppen. I høst fikk jeg også tilsvarende bekreftelse fra fastlegen vår. Siden jeg var ungdom har jeg alltid hatt en blodverdi som har gjort at leger opp gjennom tiden har sendt meg på B12 injeksjoner, jerntilskudd og diverse jern/folat kurer. Dette har ikke ført til noen endring og i høst ville legen prøve en ny folat/b-vit. Kur. Så vi tok masse blodprøver, og han ba meg starte med b-vit med en gang. Når jeg kom tilbake til oppfølgingstime noen uker etterpå, så var han ganske så nysgjerrig på hva vi hadde gjort de siste måmedene, for de prøvene som var blitt tatt av meg hadde vært med helt normale verdier, og det var ikke lenger noe som tilsa at jeg trengte folat/b-vit kuren han hadde bedt meg starte på, så dermed kunne jeg slutte med det. Jeg måtte jo si til han at vi hadde lagt om livstilen og begynt med Herbalife shake til frokost hver dag ca to mnd før dette her skjedde.

Jeg syns det er veldig greit at vi får sånne her gode bekreftelser fra fastlegen på at det har gitt oss en positiv forbedring i helsen vår at vi har begynt med Herbalifeproduktene.  Og siden vi er så fornøyde anbefaler vi selvfølgelig alle andre å begynne med dette også. Sjekk ut hjemmesiden min som selvstendig Herbalife distributør.:

 

www.fraogmedidag.no
 

Én kommentar

Siv`s blogg

07.mar.2011 kl.07:46

Kjempe...slik skal det være...

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits