kunne jeg bare begrense meg!

Egentlig er alt s utrolig mye bedre n, og vi har faktisk vrt mer sosial enn p lenge, men dette gir ogs nye utfordringer. N p lrdag hadde vi gode venner p besk, og gubben jeg jeg stod p kjkkenet hele dagen og lagde massevis av nydelige tapasretter. Gjestene var fornyd og vi spiste og koste oss. Jeg spiste mer enn magen egentlig trengte, men ikke s mye at det var ubehagelig. Men siden vi hadde laget s masse mat, ble det tapasrester til sndagsmiddag ogs. Og siden det var s mange snaddermumskens smretter, ble det til smspising hele dagen. Nr kvelden kom var jeg ubehagelig overmett og magen var kommet i skikkelig ulage. S idag sitter jeg her med drlig mage og skallebank.

Jeg syns ikke synd p meg selv, men er ganske irritert over at jeg enda ikke har lrt forsyne meg med kun en porsjon

.(foto fra nettet)

Hvorfor m jeg hele tiden overfylle tallerkenen? I stedet for finne den gode balansen mellom kjtt frukt og grnt som kroppen egentlig nsker og har behov for. Ja ja. Det er vel ikke verre enn at dette fr bli neste punkt i livsstilsomleggingen. Fokus p hva som er en fornuftig strrelse p en porsjon middag.

3 kommentarer

Siv`s blogg

17.jan.2011 kl.09:24

Du er jo veldig flink ellers. Glem bare sprekken s fort som mulig. Lykke til...

Ellen

18.jan.2011 kl.10:42

Vi er nok mange som sliter med det der. Kanskje lsningen ligger i lage mye mindre av maten, slik at det rett og slett blir tomt. Vanskelig nr man skal ha gjester, da er vi alltid redd for at det skal bli for lite. Men til hverdags er det lurt lage akkurat s mye som vi trenger, og absolutt ikke mer. Men ellers s er du jo flink og det er bare g videre og ta det som en erfaring p veien.

Ellen

18.jan.2011 kl.10:44

Ser bare at min URL-adresse ble feil, n er den riktig

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributr www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits