kunne jeg bare begrense meg!

Egentlig er alt så utrolig mye bedre nå, og vi har faktisk vært mer sosial enn på lenge, men dette gir også nye utfordringer. Nå på lørdag hadde vi gode venner på besøk, og gubben jeg jeg stod på kjøkkenet hele dagen og lagde massevis av nydelige tapasretter. Gjestene var fornøyd og vi spiste og koste oss. Jeg spiste mer enn magen egentlig trengte, men ikke så mye at det var ubehagelig. Men siden vi hadde laget så masse mat, ble det tapasrester til søndagsmiddag også. Og siden det var så mange snaddermumskens småretter, ble det til småspising hele dagen. Når kvelden kom var jeg ubehagelig overmett og magen var kommet i skikkelig ulage. Så idag sitter jeg her med dårlig mage og skallebank.

Jeg syns ikke synd på meg selv, men er ganske irritert over at jeg enda ikke har lært å forsyne meg med kun en porsjon

.(foto fra nettet)

Hvorfor må jeg hele tiden overfylle tallerkenen? I stedet for å finne den gode balansen mellom kjøtt frukt og grønt som kroppen egentlig ønsker og har behov for. Ja ja. Det er vel ikke verre enn at dette får bli neste punkt i livsstilsomleggingen. Fokus på hva som er en fornuftig størrelse på en porsjon middag.

3 kommentarer

Siv`s blogg

17.jan.2011 kl.09:24

Du er jo veldig flink ellers. Glem bare sprekken så fort som mulig. Lykke til...

Ellen

18.jan.2011 kl.10:42

Vi er nok mange som sliter med det der. Kanskje løsningen ligger i å lage mye mindre av maten, slik at det rett og slett blir tomt. Vanskelig når man skal ha gjester, da er vi alltid redd for at det skal bli for lite. Men til hverdags er det lurt å lage akkurat så mye som vi trenger, og absolutt ikke mer. Men ellers så er du jo flink og det er bare å gå videre og ta det som en erfaring på veien.

Ellen

18.jan.2011 kl.10:44

Ser bare at min URL-adresse ble feil, nå er den riktig

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits