Også en dag

Det er ikke alle dager som blir som forventet. Noen dager starter som en drøm men forvandles til mareritt. Jeg hadde en sånn dag sist uke.
I forbindelse med vår livsstilsomlegging skal vi også stå opp til en fornuftig tid. Det er alt for lett å bare sove litt til, og dette går ut over kvaliteten på den tiden vi trenger på å forberede oss på en ny dag. Så nå står vi opp tidlig, vekker barna tidligere enn vi gjorde før, sånn at vi kan spise frokost i rolige omgivelser, uten stress og mas. Det har også blitt slutt på å kjøre ungene til skolen. Minstemann går til skolen og de to største tar bussen til ungdomsskolen. Når ungene har kommet seg av gårde, har vi tid til å rydde bort frokosten, før det er på tide for oss å ta buss og båt til jobb. Siden jeg nå er sykemeldt 50% så har jeg noen dager hvor jeg ikke skal på jobb, og da tar jeg gjerne bussen samtidig som gubben, men går av nede ved treningsstudioet og trener litt. Og dette gjorde jeg onsdag sist uke. Jeg gikk deretter opp på et kjøpesenter hvor de har solarium og nøt et kvarter i solen, og alt var bare fryd og gammen. Pga all isen i veien, så valgte jeg å ta bussen hjem igjen. Men på vei fra bussen og hjem, så falt jeg så hodet smalt i isen/asfalten. Ikke særlig kjekt. Jeg fikk en kraftig hodepine, men var heldigvis ikke kvalm eller svimmel, så det var nok ikke noen hjernerystelse. Bare skikkelig vondt. Jeg måtte bare gå å legge meg og slappe av resten av dagen. Alle planer for dagen ble avlyst og jeg krøp igjen under dyna pga hodepine. Så nå har jeg hatt en del dager med hodepine igjen. Men en ting som er litt greit nå, er at denne hodepinen er helt merkbart ikke som den hodepinen jeg tidligere har vært plaget med. Og det som også er litt godt å tenke på er at denne vil gå helt over om ikke så lenge. :-)
En ting som fort kom i hus etter denne episoden er brodder. Det er ikke flaut å bruker brodder, når det er så klinkis som det har vært de siste dagene.

Én kommentar

ernashus

10.jan.2011 kl.13:45

Huff, stakkars deg, bra at du har anskaffet deg brodder! Ha en fin dag:-)

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits