alternativ medisin

Jeg har funnet min form for "alternativ medisin". Jeg tror at vi trenger balanse i livet. For at vi skal ha det bra må både ånd, sjel og kropp ha det bra. Vi jobber jo aktivt nå for å få livet vårt i balanse slik at vi kan få det godt. Siden vi har hatt så store utfordringer i forhold til kropp, så har vi måttet begynne å ta tak i de utfordringene vi har har der først. Men det har ikke vært så mye å rope hurra for i forhold til sjelen heller. Og der skal jeg virkelig sette igang med en topp alternativ medisin.http://www.harmonien.no/

UNN DEG KLASSISKE MUSIKKOPPLEVELSER - KJØP ET ABONNEMENT

Et abonnement er en serie fristunder fra dagens mas. En opplevelsesrik stund i konsertsalen med klassisk musikk spilt av et orkester på internasjonalt toppnivå!

Du kjøper et forhåndsbestemt antall konserter på gitte datoer. På dine konsertdager står setet ditt og venter på deg. Kan du ikke gå selv, kan du bytte dag eller låne ut plassen din til en du vil glede. Og - jo lengre serier du velger, desto rimeligere blir hver konsert. Velger du Gullserien får du konsertene til under halv pris.

 

 

En annen type alternativ medisin jeg skal ta mer av er:

http://www.dns.no/For meg er musikk og teater medisin for sjelen. Jeg vil selvfølgelig anbefalle denne type "medisin" for alle. Finn en eller annen aktivitet som gjør at du kjenner deg i bedre humør, som gir deg gode minner og tanker. For noen kan det være å lese bøker, eller gå tur i skogen, eller på fjellet. Noen vil ha kjempe stor glede av å male eller tegne.

Alt for ofte så nedprioriterer vi tid til denne typen aktiviteter, blant alle tingene vi skal og må gjøre.

Én kommentar

Siv`s blogg

25.nov.2010 kl.09:46

Litt kultur beriker sjelen og sjelen skal man ta vare på.

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits