ikke så gæærnt...

Der jeg kommer fra sier de at det ikke er så gæærnt at det ikke er godt for noe. Og det stemmer jo absolutt for hvordan ting er nå. Ofte er det et uttrykk som brukes når det går skikkelig ille, men at man lærer noe som gjør at man sitter igjen med noe positivt altså kunnskap.

Men jeg må jo også si at det har ikke gått så veldig ille heller egentlig, men jeg føler jeg uansett har lært mye i denne perioden. Jeg har hatt noen helt syke indre kamper om potetgull.
Som jeg har sagt tidligere i denne bloggen så er jeg avhengig av potetgull, og den siste uka har vært utrolig slitsom i så måte. Jeg har hatt en "indre" diskusjon om hva som ville være gode nok grunner til å "sprekke". Prøvd ut argumenter for å spise litt potetgull igjen. "Jeg har jo vært så flink nå at en liten sprekk fortjener jeg", "Jeg er så flink nå at det vil ikke være noe problem å slutte igjen om jeg tar bare et lite flak potetgull",  "Jeg er så trøtt at nå fortjener jeg litt kos(potetgull)", "Det er så slitsomt å være alene med ungene når gubben jobber kveld at vi trenger noe å kose oss med(potetgull)", "jeg kan jo kjøpe potetgull på butikken mens alle ungene er på skolen og gubben er på jobb, ingen vil merke noe da", "Jeg kan jo sprekke nå og så sier jeg bare fraogmedidag så er det liksom greit".  Disse syke tankene kombinert med en ufattelig evne til å formelig mentalt kjenne smaken og lukten av diverse potetgull favoritter har tidvis gitt meg store problemer denne uken. Men jeg har klart å stå imot, og er ganske stolt av meg selv for det. Og noe som jeg er veldig glad for er at jeg ikke lot disse syke tankene mine få ødelegge for tanken bak å kalle dette for fraogmedidag. Det skal jo ikke være en grunn til å slurve eller gjøre de feile tingene. Det er jo rett og slett for at jeg skal ta hver dag like alvorlig og ikke se på hva jeg kunne, burde eller kommer til å gjøre.
Det går på å ha fokuset på hva kan jeg gjøre i dag for å forbedre situasjonen min. Hvordan kan jeg best få i meg de næringsstoffene jeg trenger? Hvordan kan jeg best få fysisk aktivitet som er tilpasset den kroppen jeg har idag. Det er derfor jeg har vært veldig fornøyd med de små spaserturene jeg tok i begynnelsen. For da var det et helt ufattelig slit å komme seg ut og gå i det hele tatt. Når jeg da kunne være istand til å gå en hel runde på en time i et godt tempo til meg å være så er jeg kjempe fornøyd. Og enda mer fornøyd når jeg ser at det går framover og at jeg nå går runden på 45 min +/- . Sånn blir dagene mine fulle av seire og ingen fordømmelse over at det burde vært bedre. Det blir bedre. Jeg har brukt 17 år på å få kroppen min i denne tilstanden, derfor kommer det til å ta tid og mye krefter å få skikk på den. Og det er krefter jeg har bestemt meg for å legge inn på dette prosjektet også.

4 kommentarer

Ellen

04.okt.2010 kl.14:43

Hurra for deg, du er virkelig flink!!

Siv`s blogg

04.okt.2010 kl.15:55

Ja herrregud det er tøft. Men du er flink synes jeg. Skal foresten ut å gå tur nå.

Toril Hornnes

04.okt.2010 kl.17:07

SV: Jeg kjøpte det på 7eleven :-)

Ellen

04.okt.2010 kl.17:37

Du ser forresten så frisk og fin ut på dette bildet! Og apropo dine tanker om denne avhengigheten, gjett om argumentene er kjent for oss som har slutta å røyke!! Det eneste som nytter er å være tøff mot seg selv, og suget vil forsvinne litt etter litt, bare hold ut!

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits