en porsjon er ikke lett å definere

I går så lagde vi en pai med pølserester, og tenkte at denne skulle være for 5 personer, og vi lagde en salat ved siden som skulle være fordelt på de samme fem personene.Det smakte kjempegodt, men vi ble så steinmett at det nesten ble ubehagelig. og vi var mett hele kvelden og klarte rett og slett ikke å spise kveldsmat. Jeg tror at vi neste gang må enten ha to gjester, eller legge to porsjoner til neste dags lunsj.

Jeg la inn oppskriftene på pølsepaien og salaten i vektklubben og fikk ut grafer på dem.

En av de tingene vi har gjort i livsstilsomleggingen vår er at vi prøver å spise flere ganger i løpet av dagen og ikke så store måltider, og her trodde vi faktisk at vi hadde tatt en normal porsjon, men den var så mettende at vi nok burde forsynt oss med mindre. Men nå vet vi det til neste gang, for jeg tror vi kommer til å spise dette flere ganger. Det gikk raskt å lage og smakte godt.

Én kommentar

Elisabeth

16.sep.2010 kl.12:57

For å komme enda bedre ut på skalaen og få i seg mindre fett, foreslår jeg å bytte ut kremfløten i oppskriften delvis og aller helst helt med Crème Fraîche (nå også i flere lettvarianter). Det finnes mange gode alternativer til fløte og rømme når du skal lage mat, f.eks. Kesam, som er enda magrere enn Crème Fraîche. Du kan også gå i "innvandrerbutikker" og kjøpe yoghurt som passer til matlagning, samt smaker veldig godt. Prøv deg litt frem! Selv synes jeg f.eks. at jordbær med vaniljekesam er mye bedre enn med fløte, faktisk...

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits