Krummer nakken og går på uansett!

 

Ja som dere kanskje har skjønt så er det helt klart kommet til en litt dårlig periode her for tiden. Men idag så hadde gubben fri så vi fant ut at vi skulle gå runden min før regnværet skulle sett inn. Dermed kom vi oss avgårde rett etter lunsj, men det hadde selvsagt begynt å regne, men vi ville ikke avlyse turen vår, så vi gikk runden i lett duskregn. Og dette var faktisk ganske forfriskende. Jeg blir jo alltid så varm og svett på turen, så nå ble det faktisk nesten litt mer behagelig å gå.  Senere på kvelden kom min 15 årige datter og spurte om jeg ikke ville være med henne å gå tur også, så da fikk jeg jammen gått runden min en gang til idag.

 

Vanligvis er jeg litt forsiktig med å gå en så lang tur når jeg har dårlige dager, rett og slett fordi jeg blir så svimmel, og er litt redd for at jeg skal få et illebefinnende mens jeg er ute, derfor er det så herlig de dagene når noen i familien vil være med meg på turen min. Jeg merker at spaserturen gjør kroppen min godt, og prøver å gjennomføre den både på vonde og gode dager. Og det er klart når 15 åringen vil ha spaserturselskap av sin gamle mor, må jo dette tilbudet benyttes. Vi fikk en kjempekoselig spasertur, og pratet om løst og fast som opptar en femtenåring som skal konfirmere seg til helgen.

Det er ikke så deprimerende å være i en dårlig periode, for jeg merker jo at det totalt sett går bedre, så nå blir jeg faktisk mer innbitt på at jeg skal ha flere av de gode dagene i samlingen min over gode dager. Så nå krummer jeg nakken og går på uansett, i det tempoet jeg er i stand til å holde. små skritt så går det framover også.

Én kommentar

Siv`s blogg

14.sep.2010 kl.08:40

Så fint at du har det bra...h¨åper du får en fin dag...

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits