Å være avhengig av noe er virkelig slitsomt!

Jeg er så totalt avhengig av potetgull at det river i kroppen å tenke på hva jeg faktisk har tenkt å gjøre fra og med idag. Jeg har vært kjempeflink kjempelenge, og vi har begrenset potetgull inntaket vårt noe enormt. Men vi har ikke sluttet helt med det. Vi har fått en liten pose hver på lørdag som lørdagskos. Og vi har vært bestemt på at det skal være en av de små posene, og alle skal ha sin egen. Men nå for en uke siden så kjøpte vi en stor pose som jeg og gubben skulle dele. Dette var skikkelig tabbe for det ble jo jeg som spiste mestparten. Og i går ble det kjøpt inn for mye potetgull fordi vi først skulle dele poser, og så fant vi den typen som guttene liker, så vi kjøpte det også. Resultatet var jo at jeg spiste en hel pringels helt alene. 

I ungdommen hadde jeg en venninne som var narkoman, og jeg husker hun brukte en helt syk argumentasjon for å bortforklare og rettferdigjøre overfor seg selv og oss at hun sprakk og dopet seg. Og jeg må bare si i all skrekk, at jeg kjenner igjen dette argumentasjonsmønsteret i mine egne bortforklaringer og selvrettferdiggjøring av mitt store potetgull forbruk.  Og nå har vi faktisk vært så flinke så lenge at det ville vært forferdelig om vi ikke klarer å fortsette. Men jeg kjenner at fristelsen med mitt moderate forbruk er for stor, så fra og med i dag så skal jeg slutt helt med potetgull. Det blir nå også slutt på potetgull på lørdagen for mitt vedkommende, og ungene de skal strengt tilbake på en liten pose hver seg på lørdagskvelden. Gubben min skal også slutte med potetgull fra og med i dag og står sammen med meg i det å slutte totalt. Og det er fint at vi kan stå sammen om dette selv om han ikke fristes like mye som meg og sikkert kunne klart et moderat forbruk.  Så fra og med i dag tar vi et skritt videre i livsstil omleggingen vår.

2 kommentarer

Siv`s blogg

13.sep.2010 kl.12:14

Da skal jeg også klare å la være. Skal på tur i kveld, ingen vits dersom jeg skal spise mye etterpå.

Farmors

13.sep.2010 kl.15:05

Hei!

Mønster til GAAA teppet finnes i en bok som kan kjøpes på nettet.

Ny vane uten potetgull: Skær gulrøtter, kårot og andre grønnsaker du liker i strimler. Lag en dipp av lettrømme med dip-pulver oppi,(jeg synes at holyday mix er best). Nam, dette er kjempegodt! Sliter også med vekta! Lykke til!

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits