og noen dager er ikke så greieHar nå hatt noen dårlige dager med mye hodepine og jeg har derfor ikke klart å legge inn all mat og trening som jeg bruker. I går fikk jeg faktisk ikke gått runden min heller. Bildet her er fra to dager siden. Viktig å få i seg masse vann, så jeg bruker en slik flaske som jeg fyller på med friskt springvann. 

I dag lagde jeg meg en skikkelig god lunsj, selv om jeg var kvalm av hodepinen, fant jeg ut at jeg kunne prøve å få maten til å se appetittvekkende ut.Det er to skiver med vollkoren rugbrød som er delt i to. Jeg klarte bare to av disse, så satte jeg resten i kjøleskapet, og det var gubben veldig fornøyd med når han kom hjem fra jobb.

Jeg liker ikke å gå en lang runde når jeg har hodepine som gjør meg svimmel. Derfor fikk jeg ikke gått noen tur igår, men i kveld så ble gubben med og lufta meg så da fikk jeg gått hele runden. 

I morgen er det en ny dag og nye muligheter. :-) Men først så skal jeg prøve å sove.

2 kommentarer

Siv`s blogg

08.sep.2010 kl.23:54

Ny dag nye muligheter.

maya

09.sep.2010 kl.14:07

hei på deg, tusen takk for hyggelige ord på min blogg:) ser på bloggen din at du prøver å leve sundt, det er veldig flott, veldig innponert over det jeg ser du får til. Men det er ikke like gøy og motiverende hver dag, men det gjelder og holde fokus og bare vendte på at motivasjonen kommer igjen:) og den kommer det er jeg sikker på:)

Stå på klem!

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits