Overskudd

Ja jeg har tidligere sagt at jeg nå samler på gode dager. I dag har også vært en dag som jeg skal samle videre på. Hodepinen har vært moderat, og store deler av dagen har faktisk også vært uten hodepine. 

Gubben ble med på dagens spasertur, og vi gikk runden min i godt tempo. Holder tempoet så høyt at vi klarer det, men også så vi blir skikkelig svett og varm. Slakker ned på tempoet før vi blir sprengt, sånn at vi older hele turen med et godt tempo. (nå må det jo tas forbehold om at et godt tempo for oss nå, vil være et subbe tempo for en som er veltrent, men for oss så renner svetten i strie strømmer)Her er et bilde fra dagens tur. Ofte på sånne her småveier på vestlandet, så dukker det opp trapper av denne typen, som bare ender opp i skogen, eller kanskje noe bak skogen. Jeg syns disse små trappene er skikkelig fasinerende og lurer alltid på hva som er i enden av trappen, og hvor de fører henn.

Her forleden dag håpet jeg at jeg skulle komme meg på konsert, men det ble ikke noe av ikke pga helse men pga praktiske og logistiske problem. I dag var også en dag med overskudd, så nå fikk jeg vært med på konsert i Bergen.
Jeg elsker å gå på konserter med all slags musikk, syns det også er med å gi mer overskudd i hverdagen.

Fantastisk mye god musikk, som er med og gi energi og glede.

Én kommentar

Siv`s blogg

05.sep.2010 kl.10:20

Ser ut til å ha vært en god dag...

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits