Ut og gå!

Jepp, nå har jeg tenkt meg ut og gå. Og fra og med i dag, så er det på tide å begynne litt mer alvorlig med planer om å bevege seg litt mer. Vi tar jo denne livsstilsendringen i små steg, og hittill har vi bare vært innom diverse former for trening og bevegelse. Nå er det tid for å være litt mer bevisst på dette. De sier det er så godt for kroppen å komme ut og gå, så det skal jeg derfor begynne med, fra og med idag. Men med tendenser til å få vondt i hodet av allt sollyset i dag, så har jeg derfor funnet fram alle solbrillene jeg kunne. Det ble et artig lite knippe:
Disse kommer jeg til å bruke. De er kjempedigre, men de sitter tett på hodet, og sørger for at det ikke kommer inn noe ekkel sol på øynene mine. :-) Får prøve og være fin en annen gang, nå skal jeg fokusere på å bli frisk.

En annen ting som jeg også har begynt med egentlig fraogmed for to dager siden, er å bruke brillene mine. Jeg har hatt briller i flere år, som jeg ikke har brukt. Og dette er jo noe som ofte kan føre til hodepine også, så nå skal jeg faktisk begynne å bruke brillene mine.Men nå må jeg gå en tur, og nyte solen bak store solbriller. :-)

2 kommentarer

03.sep.2010 kl.12:08

Du er fin b¨åde i solbriller og vanlige briller.

Mojita

03.sep.2010 kl.12:24

er ute og går flere ganger i uka, det er godt å bruke kroppen og kjenne at man blir svett og sliten, og samtidig få masse god luft og tid til å tenke. God tur, og god helg!

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits