En mnd siden første blogg innlegg

Nå er det en mnd siden jeg startet skikkelig for alvor med kostholdsomlegging og blogging.
Dette er et bilde av meg som ble tatt i sommer. Datteren min syns dette er et fint bilde. Hun syns det fordi jeg smiler på bildet. Jeg har ikke smilt så mye det siste året, så da ble det noe som var "fint" for henne. Jeg syns jeg ser veldig sliten ut på bildet.


Jeg er mer fornøyd med bildene jeg har tatt de siste dagene:Det er ikke så stor forskjell i vekt og omfang, men den største forskjellen for meg er på de tingene som ikke synes så godt. På det første bildet er jeg knapt tilstede. Hodepinen trykker sammen øynene mine. På det siste bildet her er jeg tilstede. Øynene mine er våkne, hodet fungerer mye bedre nå. 

Jeg har de siste dagene hatt det helt fantastisk. Det har vært perioder i løpet av dagen, hvor jeg har hatt hodepine av varierende grad, men dette har jo vært snudd om fra de tidligere gode periodene mine hvor jeg har hatt dager hvor jeg har hatt perioder med hodepinefri. 

I morgen håper jeg at jeg skal klare å gå på konsert i Grieghallen og høre Bergen Filharmoniske Orkester. Men det avhenger jo av at hodet samarbeider like bra videre som det har gjort hittil denne uken. En utfordring er jo at jeg skal på møte med jobben min tidligere på dagen, og det kan jo kreve tankevirksomhet som vil bli krevende for hodet mitt nå. Men jeg håper det skal gå bra. Jeg har virkelig bare slappet av i dag for å lade opp til tankevirksomhet i morgen. 

Det er litt rart å hvile hodet fra kompliserte tanker, for å spare krefter til senere tankevirksomhet, men sånn må jeg altså gjøre det. Men på den måten klarer jeg å gå små skritt framover. 

Én kommentar

altvel

01.sep.2010 kl.23:29

Tvi tvi- jeg syns du er flink jeg.Gratulerer med en måned i bloggverden- håper det blir mange fler:))

Hege O)

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits