Vil ikke legge meg !!

De siste to dagene har vært helt forferdelige. tirsdag 17 hadde jeg skikkelig bomull i hodet og følte meg ikke helt i form. ved lunsjtider så fikk jeg et kraftig illebefinnende. Dette er sånn som hører sammen med migrenetypen min. Det er som om jeg mister balansen inni meg selv. Som om "jeg" krymper og faller sammen, mens skallet, ytterste del av kroppen min reagerer treigere på balansetapet. Og som regel klarer jeg å gripe fast i en bordkant, dørkarm, vegg eller noe annet, så jeg ikke deiser i gulvet. Jeg blir helt iskald i huden og begynner å sprutsvette på hele kroppen og særlig i ansiktet. svetten renner av meg. Og så blir jeg skikkelig kvalm. Jeg må konsentrere meg kraftig for ikke å kaste opp eller falle i gulvet. På tirsdag så hadde jeg et skikkelig kraftig sånn anfall. Derfor var jeg ganske så shaky hele resten av dagen. Oghodepinen ble også bare værre og værre ut over dagen. Sov ikke så godt om natten pga hodepinen og har i hele dag(egenlitg går siden det nå har blitt ny dag) Dette har vært en pyton dag, og jeg har ikke lyst å legge meg. Det gjør skikkelig vondt i hodet om natten også, og jeg blir ganske rastløs av smertene, samtidig som jeg ikke får gjort noe annet enn å prøve å slappe av. Det er ikke så lett når hele kroppen ønsker å prøve å rømme fra smertene i hodet. Men kroppen min trenger den roen den kan få, så nå skal jeg gå og legge meg. Tenke positive og rolige tanker på alt som er godt i livet og alt jeg har å være taknemlig for. Dette bruker å roe meg ned så jeg får sove en stund. Og en stund er bedre enn ikkenoe. :-)

2 kommentarer

ernashus

19.aug.2010 kl.13:49

Har migrene selv, men etter at jeg begynte med Atacand (en blodtrykksmedisin) som forebygger anfall, har jeg vært nesten anfallsfri i ett år nå! Nesten for godt til å være sant, så kan du ikke spørre legen din om å prøve dette, da det høres ut som du har kraftige anfall. Mot anfallene bruker jeg Imigran i sprøyteform, og det virker også fantastisk på mine anfall. Håper du kan få hjelp til å gjøre noe med anfallene dine. Ønsker deg lykke til:-)

Ellen

19.aug.2010 kl.15:10

Dette hørtest veldig vondt ut, men ikke gi opp livstilsendringen din. Vi får håpe og tro at det vil gå lengre tid mellom hvert anfall i tida framover.

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits