Trening

Jeg har begynt å bevege meg sakte men sikkert. Men det er ikke så lett å gjøre det med dundrende hodepine, eller svimle illebefinnende og synsforstyrrelser. I vår fant jeg ut at jeg skulle gå til innkjøp av et slags treningsapparat, som gjør det mulig å trene muskler mens man sitter i noe som ligner en kontorstol. Den heter Abdoer Twist.


Det som gjorde at jeg vågde å gå til innkjøp av dette apparatet var at i reklamen så viste de ikke bare disse sylslanke personene men også de med flere kilo for mange. Jeg har funnet deler av denne snutten på Youtube, men hele filmen om han her kan sees på tvins hjemmeside som jeg har linket opp over her.Jeg bruker bare begynner programmet foreløpig, men for nå  er dette mer enn nok for meg, jeg blir gjennomsvett, og kjenner at musklene mine har jobbet.  Jeg bruker å gå 15 min til butikken og 15 min hjem igjen. Da går jeg så jeg blir svett. For den veltrente vil det sikkert beregnes som sakte tempo, men i min form er det ganske så høy intensitet. 

En annen ting jeg også gjør for å bevege meg litt er å bruke wii fit.jeg bruker sånt brett og har to favoritter som jeg foreløpig trener på.


Det var veldig koselig å se at i Vektklubben så regnes lesing også som trim og kaloriforbruk. Siden jeg leser høyt for guttene hver kveld nå, så er det slitsomt for hals, og veldig gøy å kunne skrive opp en time halv annen hver dag på dette. Så som dere skjønner vi tar små skritt når det gjelder trening, men dette gjør at vi faktisk kan gå frammover, selv om treningen min for andre vil virke pinglete så er det absolutt ikke en enkel ting å gjøre for min kropp for tiden. Siste bilde i dette innlegget blir i forbindelse med min yndlingstreningsform :-)


"bilde fra innbygda skoles leseuke. kopi fra nett."

Én kommentar

Ellen

10.aug.2010 kl.17:20

Takk for gode tips, og stå på!

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits