Om ferdigmat og vann

Det blir en del ferdigmat når jeg har mye hodepine. Men nå har vi også en del ferdigmat i skuffer og skap som ligger lett tilgjengelig. Og godt er det på sånne her dager. På onsdag skulle jeg egentlig laget potet og purreløksuppe fra bunnen av, men med hodepine som dominerte dagen, ble til at vi brukte en Toro pose og la til et par poteter. Men totalbildet ble ikke så ille på grafene, men så er det alle de stoffene som også er tilsatt denne typen mat. De kommer jo ikke opp på de grafene jeg finner på Vektklubb.no. 

En annen ting som jeg oppdaget her i dag, var at jeg ikke har vært noe flink til å skrive opp hva jeg drikker av vann i løpet av dagen. Jeg bruker en 0.5 liters flaske (gjenbruk av vannflaske "isklar" som jeg kjøpte for noen dager siden) Denne fyller jeg opp to-tre ganger i løpet av en dag, så det blir ca 1-1,5 liter vann pr dag. Jeg prøver å være flink til å drikke mye vann, da dette også kan være med å forebygge hodepinne, eller egentlig er det vel mangel på vann som kan forårsake hodepine. Men uansett. Det blir litt vanskelig å skulle skrive dette i skjemaene på vektklubben, da jeg drikker dette i løpet av dagen, og det ser unektelig litt merkelig ut om jeg drikker en halv liter vann til middag. Jeg er litt usikker på om jeg skal notere det ned der ellerr om jeg skal droppe det. Jeg må tenke litt på det ;-)

Jeg tror at vi uansett ikke klarer en total overgang til kun hjemmelaget mat, men det er klart at vi kommer til å gå mer over til mat av hjemmelaget karakter. Men dette blir ikke hovedfokus enda. Det må vi ta litt etter litt, med små steg. Foreløpig så konsentrerer vi oss på bevisstgjøring over hva maten inneholder, prøve å syre litt mer unna alle karbohydrater, introdusere Herbalife som start på en velbalansert frokost(tilskudd til minstemann) og å klare å kutte ut pepsi max og begrense potetgull inntaket. Dette er de små stegene vi tar foreløpig. Det kommer flere etterhvert, så det går framover.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fraogmedidag

fraogmedidag

43, Bergen

Trebarnsmor som bor litt utenfor Bergen. Selvstendig HERBALIFE distributør www.herbashop.no/i1n1

Kategorier

Arkiv

hits